Psicoteràpia breu basada en estudis científics

Qui som

Al CENTRE AVANÇAT DE TERÀPIA COGNITIVO CONDUCTUAL (CATCC) creiem que la salut mereix una atenció de la màxima qualitat i la consecució d'uns nivells òptims de satisfacció mitjançant els esforços combinats del nostre equip.

Per aquest motiu, el CATCC inclou psicòlegs reconeguts a nivell nacional i internacional. L'esforç dels nostres professionals en oferir una tecnologia psicoterapèutica en constant actualització i un sincer compromís amb els nostres pacients, ens permet disposar de programes de teràpia cognitivo conductual d'alta especialització, amb una eficàcia contrastada per a la majoria dels trastorns mentals i de la salut en nombrosos estudis científics nacionals i internacionals.

A la pestanya "Per a pacients" de la nostra pàgina web trobareu informació sobre diversos problemes de salut mental i física que esperem que li sigui d'utilitat. No obstant això, li preguem que llegeixi abans la secció Responsabilitat.

Per obtenir informació més específica sobre les últimes novetats en Psicologia clínica també pot consultar el nostre blog (https://catccblog.wordpress.com).

Finalment, també pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el telèfon que s'indica més abaix o al correu: catcc@catcc.cat