Psicoteràpia breu basada en estudis científics

Inici

Benvingut a la pàgina web del CENTRE AVANÇAT DE TERÀPIA COGNITIVO CONDUCTUAL (CATCC). Gràcies por escollir-nos.

El CATCC és un centre de Psicologia clínica a Barcelona especialitzat en psicoteràpia breu de tipus cognitivo conductual.

La teràpia cognitivo conductual és un dels tractaments psicològics més eficaços per a combatre l'ansietat, l'estrès i superar els trastorns mentals i de la salut com la depressió de qualsevol gravetat, les crisis d'angoixa (atacs de pànic), l'agorafòbia, la fòbia social, el trastorn obsessivo compulsiu, el colon irritable o la fibromiàlgia, entre d'altres. Aquest tipus de tractament també és eficaç per a manegar problemes personals com la falta d'autoestima, el perfeccionisme, controlar la ira, les preocupacions per la salut o els problemes sexuals o de parella.

Estem aquí per a respondre als seus problemes i oferir-li el millor tractament basat en estudis científics d'eficàcia. Els nostres psicòlegs són experts amb àmplia pràctica en teràpia cognitivo conductual acreditats per la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRiTC) i la European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT).

Esperem que li resulti útil examinar la nostra pàgina web i que trobi informació sobre la seva salut mental. Si navega per la nostra pàgina web trobarà informació a les múltiples seccions de les pestanyes "Per a pacients" i "Informació clínica".

Dediquem molt atenció a la qualitat dels nostres serveis. Pot trobar informació detallada sobre els nostres serveis en línia o posar-se en contacte amb nosaltres per a obtenir ajuda personalitzada. Si desitja visitar-se amb nosaltres, pot sol.licitar una cita prèvia.